Vrijwilligers gezocht!

 

De Zomerfeesten zouden niet kunnen bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Heb jij zin om deze zomer mee te helpen met de Zomerfeesten? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen. 

 

Het vrijwilligen voor de Zomerfeesten maakt niet alleen het festival mogelijk, maar is ook nog eens erg gezellig. Tijdens het opbouwen en afbreken wordt altijd veel lol gemaakt en van de Zomerfeesten zelf maken we natuurlijk ook een groot feest! Lijkt het je wat om mee te doen? Meld je dan hier aan! 

 

Door onderstaand formulier in te vullen geef je aan vrijwilliger te willen zijn en ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 

 • Je bent minimaal 16 jaar oud
 • Elke vrijwilliger moet lid zijn van Soc. Walhalla. Ben je nog geen lid? Meld je dan eenvoudig aan via www.walhalla-deurne.nl 
 • Als vrijwilliger ben je alle festivaldagen (13, 14 en 15 juli) beschikbaar. Het rooster ontvang je op donderdag 12 juli tijdens de ouderavond
 • Je komt tenminste één dag meehelpen met het opbouwen van het festivalterrein (7-13 juli). Ook kom je tenminste één dag helpen met opruimen en afbreken (16-18 juli). Meer dagen mag natuurlijk ook en is zeker erg gezellig
 • We verwachten dat alle vrijwilligers één keer meehelpen met de promotie van de Walhalla Zomerfeesten. Dat wil zeggen dat je één keer mee gaat flyeren, posters ophangen, o.i.d. De data vind je in het formulier. Je hoort tijdig wat we die dag gaan doen.
 • We gaan er vanuit dat je komt op de dagen die je hebt opgegeven. Mocht je die willen veranderen of onverwacht verhinderd zijn, laat dit dan ook weten. We houden dit namelijk zelf bij, omdat wij jullie hulp nodig hebben en velen handen maken licht werk.
 • De eigen bijdrage is € 25,-. Hiervoor ontvang je telkens als je komt opbouwen (en aanwezig bent voor 13:00uur) lunch, kun je 's avonds gratis mee-eten, daarna gezellig mee iets drinken en krijg je natuurlijk je vrijwilligersshirt. Natuurlijk is er ook het geweldige vrijwilligersfeest op maandag 16 juli.
 • Dat je het formulier invult, wil niet automatisch zeggen dat je vrijwilliger bent. Je krijgt hier tijdig bericht van.

 

 

Aanmelden als vrijwilliger
 1. Voornaam*
  Vul je voornaam in
 2. Achternaam*
  Vul ja achternaam in
 3. Adres*
  Vul je adres in
 4. Postcode*
  Vul je postcode in
 5. Woonplaats*
  Vul je woonplaats in
 6. E-mailadres*
  Vul je e-mailadres in
 7. Telefoonnummer*
  Vul je telefoonnummer in
 8. Geboortedatum*
  Vul je geboortedatum in
  dd-mm-jjjj
 9. Maat T-shirt*
  Kies een maat shirt
 10. Opbouwen*
  Je moet minstens een dag kiezen
  Gebruik Ctrl om meer dagen te kiezen
 11. Afbreken*
  Je moet minstens een dag kiezen
  Gebruik Ctrl om meer dagen te kiezen
 12. Promotie*
  Je moet minstens een datum kiezen
  Gebruikt Ctrl om meer dagen te kiezen
 13. Voorwaarden*
  Je kunt geen vrijwilliger worden als je niet akkoord gaat met de voorwaarden
 14. Opmerkingen
  Invalid Input

  

 

Let op: je bevestiging kan bij je ongewenste mail komen.

Volg ons op:

13, 14 en 15 juli 2018