Save the date: Zomerfeesten 2019 zijn op 19, 20 en 21 juli

Save the date: Zomerfeesten 2019 zijn op 19, 20 en 21 juli

De lente is alweer in volle gang en dat kan maar betekent naast lammetjes en groene weides natuurlijk ook dat de eerste artiesten van de Walhalla Zomerfeesten 2018 bekend zijn!

 

Battle of the Bands

Als eerste hebben we voor jullie de winnaar van de Battle of the Bands van OJC de Comeet. Dat was dit jaar niemand minder dan Check! Deze vier vrienden hebben een geheel eigen en gevarieerd pop repertoire heeft ons niet voor niets weten te overtuigen van hun muzikale talenten. Komt dat vooral zien op de zondag middag!

 

BMM

Aansluitend zullen voor ons The Moonshine Lizards het podium betreden. De Eindhovenaren kwamen helemaal naar OJC De Roos's BMM om vervolgens te zien én te overwinnen. Dit kwintet omschrijft hun stijl als een mix tussen alternatieve rock, psychedelica en stoner en zullen jullie zondag op een geweldige show trakteren!

 

Tribute Zaterdag

Ook voor onze tribute zaterdag zijn de eerste namen inmiddels bekend. Als eerste willen we graag Mumfords Calling aan jullie voorstellen. Deze Mumford's and Sons coverband doet er door hun geweldige show alles aan jullie een zo volledig mogelijke Mumford's ervaring te geven. Deel jij net als Mumfords Calling ook de liefde voor de folk muziek? Kom dan zaterdag 14 juli naar de Walhalla Zomerfeesten en maak het mee!

En als je dan toch komt, wees dan ook niet verrast als je omvergeblazen wordt door Green Lizard. Deze gevestigde naam maakte al fuore op podia als Lowlands, Pinkpop en Paaspop met hun mix van grunge, hardrock en metal. Met hun Nirvana covers zullen zij de zaterdagavond met een knal (en waarschijnlijk ook een moshpit) afsluiten. Dit zullen zij echter niet alleen doen. Met niemand minder dan Urban Dance Squad-zanger Rudeboy zullen zij deze avond het podium delen!

 

Kortom, de Walhalla Zomerfeesten bieden dit jaar weer voor ieders wat wils. Blijf op de hoogte voor verdere line-updates via Facebook en Instagram. Voor meer informatie over de bands ga naar de Line-up.

 

Line-up